Könyvkötés

Kötészeti részlegünk vállalja kis és nagy példányszámú könyvek kötését, régi könyvek javítását, magazinok, folyóiratok bekötését, oklevéltartó mappák, bizonyítványok, diplomák, étlapok és gyűrűs mappák készítését.

Nyomdánk többféle kötészeti módszert alkalmaz figyelembe véve a megrendelő igényeit. Választhatja a hagyományos kézműves könyvkötést vagy a nagyüzemi gépi kötést. A könyvek készülhetnek kasírozott borítóval, egyedi grafikával vagy  különféle műbőr, vászon, velúr, bársony bevonatokkal. A könyveket természetesen kérheti aranyprégeléssel akár egyedi logóval is ellátva. 

Egy saját kiadású könyv esetén bizonyára kiemelkedően fontos az Ön számára, hogy kéziratának bekötése teljes mértékben igényeire szabva készüljön el. Grafikai részlegünk vállalja könyvének teljes és részleges tördelését,  illetve a könyv borítójának illusztrálását is. Könyve készülhet  kemény-  vagy puha táblával  varrva, ragasztva vagy irkatűzve.

A könyvkötés árai mérettől, példányszámtól, oldalszámtól, függőek, ezért minden kötészeti munkára egyedi árat és határidőt adunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy könyve minél hamarabb elkészülhessen!

 

 

Képernyő tetejére